Waterpolo in Belgie

Maak kennis met de VZW Waterpolokampen.be !

Al meer dan 10 jaar organiseren wij waterpolostages.

In 2011 is er een VZW opgericht met als naam, Waterpolokampen.be.

Deze vzw heeft als doel, jongens en meisjes kennis te laten maken met de zwem- en baltechnieken alsook de reglementen en tactische besprekingen, die men nodig heeft om het tot een goede waterpolospeler te brengen.

Op geregelde tijdstippen worden er voor alle leeftijdscategorieën ludieke en sportieve stages / kampen ingericht, waarbij we trachten telkens rond een welbepaald thema te werken. (man-meer situatie, keeperstraining ···)  Waterpolo vereist immers niet alleen een ver doorgedreven en permanente zwemtraining, maar ook baltechnische vaardigheid, doorzicht, karakter en intelligentie zijn een must. Niet voor niets noemen sportfysiologen waterpolo één van de meest veeleisende sporten.

Daarom ! Maak kennis met de VZW Waterpolokampen.be.

Ervaren, enthousiaste, gemotiveerde en gediplomeerde medewerkers staan daarbij garant voor een optimale begeleiding van de sporters.

Waterpolokampen.be zal ons zeker in staat stellen om het Belgisch waterpolo nog meer te promoten en de jeugd de kans te geven om uiteindelijk en na vele jaren te kunnen doorstoten naar de top. Zoekt u een ludieke of sportieve uitdaging in de waterpolo sport? Neem dan contact met ons op.  (info@waterpolokampen.be)  Wij zorgen voor de rest!

Waterpolokampen

Zomerstage van 11/08 tem 16/08/2024